GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
HomeForumsCalendarDKPResourcesRosterLibraryBankMail
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox    
No shouts have been added yet.

Information    
Game News    
Welcome    
Inte bara en sport, inte bara ett spel, inte något man gör bara för att! utan ett liv, på allvar, för man älskar det.  känslan när man går in i raiden, känslan man får när lk går ner, den känslan kan man inte få någon annanstans än i ICC! kopiera och klistra in om du älskar ...WORLD OF WARCRAFT
                      MURLOC  GAMING

Välkommen till Murloc Gaming's Hemsida! Vi är en Svensk Guild som är 99% IRL's för stunden! Vi raidar minst 2 ggr i veckan och försöker ha det så! Vi raidar just nu på fredagar(försöker hålla tiden vid ca 20:00 eller någonting sådant tills vi downat det vi ska eller tills folk måste gå! Men vi ska försöka sätta ihop riktiga tider så vi kan få in folk...!). Vi fortsätter våran progress/raiding på Lördagar eller Söndagar om folk kan, vi ska försöka få Bestämda dagar och tider med 2 dagar i veckan som sagt.

Murloc Gaming är ingen extrem hardocre raiding guild som downar 12/12 hc varje vecka i ICC. Vi är en 10 man guild som raidar för vi tycker det är kul att göra det tillsammans och det funkar bäst så. Men vi är även så serriösa som vi kan vara! Vi fungerar bra under raidsen på bossarna så länge folk fokuserar och komuniserar så gott det går! Kort sagt skulle jag vilja säja att guilden är en helt okej och trevlig guild som har gear och brainscore för att kunna dra igenom många och inte allt för svåra encounters utan för stora problem. Bra dps och allt!

Våran progress just nu är 12/12 i ICC 10 och Full Ruby Sanctum clear! Det är dom enda raidsen vi kör (som dom flesta guilder gör) och vi ska börja progressa HC(nu när alla fått kingslayer!) så snart som möjligt! Vi satsar på i alla fall att ta ca 6-7 bossar i hm första veckan. Folk läser på tacts bra sen kör vi lite trys så alla fattar vad dom ska göra.

Vi tänkar dra igenom lite kul raider som te.x Ulduar hardmode/Mountrun för skojs skull och ofc för 310% Mountet. Vi ska antagligen börja med ICC mount achievments när vi lärt oss hardmodsen bättre så dom blir lite lättare!

För stunden rekryterar vi bara Warlock (spec spelar ingen roll så länga du kan din klass/spec!) Vi ska antagligen fortsätta att rekrytera snart så vi får flera ersättare om folk inte kan vara med av olika anledningar osv...

För er som har flera frågor Prata med Drakkuru Ingame på wow så ska ni förhoppningsvis få hjälp eller vad det nu än är!

Guild News    
Other Guild News
ArchivesRSS

Dagens!

Drakkuru, Oct 16, 10 8:16 PM.
Nu är Icecrown Citadel nere och vi drog igenom en snabb och hyfsat smärtfri run i Ruby sanctun med endast 3 halion wipes!

Web Site Live on GuildPortal!

Drakkuru, Oct 16, 10 8:12 PM.
This is a great place to keep members and visitors up to date on things of interest!
Schedule    
Online Now    
There are   members online.
Server Status    
European: Sunstrider (PvP)
Medium
Gallery    
Voice Chat    
No voice server has been configured yet.
Recruiting    
Murloc Gaming is currently recruiting the following:
Skip Navigation Links.
Warlock
Affliction (1)
Demonology (1)
Destruction (1)
Service Updates    
MoreRSSFacebook
Advertisement    
So-and-so has logged on!
%title%
%message%